Velkommen!

Informasjon om ID-porten, les her: Informasjon om ID-porten

Ny søknad om plass i barnehage eller SFO
For å legge inn ny søknad om plass velger du Søk barnehageplass her eller Søk SFO-plass her i menyen over.

Er du folkeregistrert i Fauske kommune er det viktig at du logger deg inn via ID- porten før du søker om barnehage-/SFO-plass. Dette for å kontrollere at opplysningene som er registrert på deg og din familie er korrekte, samt for å kunne legge til korrekt kontaktinformasjon (telefonnummer og e-postadresse).

Dersom du per i dag ikke er folkeregistrert i Fauske kommune, må du søke uten å være innlogget. Dersom du søker uten å være innlogget, må du logge inn etter at søknaden er sendt for å lagre dine kontaktopplysninger.


Endre søknad
For å endre en søknad må du være innlogget.

NB! Det er ikke mulig å endre en barnehagesøknad i perioden fra 1. mars til 31. mars.

Tilbud om plass
For å svare på tilbud om plass må du være innlogget.

Endre / si opp eksisterende plass
For å endre eller si opp en eksisterende plass må du være innlogget.
Gå til Min side - Mine plasseringer

Innogging
Dersom du er folkeregistrert i Fauske kommune er det viktig at du logger deg inn før du søker om barnehage-/SFO-plass. Dette for å kontrollere at opplysningene som er registrert på deg og din familie er korrekte, samt for å kunne legge til korrekt kontaktinformasjon (telefonnummer og e-postadresse). Innlogging skjer ved bruk av ID-porten. (Dersom du er usikker på om du er registrert, kan du forsøke å logge deg inn.)
Dersom du ikke kan logge deg inn ved bruk av ID-porten (dvs. dersom du ikke har norsk fødselsnummer, ev dersom du per i dag ikke er folkeregistrert i XXXXX kommune), så kan du søke uten å være innlogget.
Dersom du har barnehage- eller SFO-plass og ønsker å søke om endring av type plass eller si opp plassen, må du være innlogget. Innlogging skjer med ID-porten (MinID, BankID, Buypass, Commfides)
For mer informasjon om ID-porten, les her: Informasjon om ID-porten